25. aprillil toimus tulevikugrupi sissejuhatav teavitusüritus, kus  rääkisime tulevikugrupi plaanidest ja arutasime, millised teemad vabaühendusi kõige rohkem mõjutavad. Saime ka esialgse pildi sellest, millised on nende teemadega seotud väljakutsed ja võimalused, millega tuleks tegeleda.  Teavitusüritusel alanud teemade arutelu jätkuna toimuvad kohtumised, millest igaüks keskendub ühele kindlale teemavaldkonnale. Nüüd tahame astuda juba sammu edasi ja ühiselt  kavandada analüüsi ning erinevatel kogemustel põhinevad tegutsemissoovitused ühendustele.
Esimene, rahastamise teemaline arutelu toimub 11. juunil kell 14-17 Tallinnas Rahvusraamatukogu kuppelsaalis. Kaugemalt tulijatele kompenseerime ka sõidukulud, andke sellest palun enne tulekut teada.
Arutelul vaatame koos üle need väljakutsed ja võimalused, mis ühenduste rahastamist lähiajal kõige enam mõjutavad ja paneme kokku tegutsemissoovitused. Tegutsemissoovituste puhul vaatame ka seda, mis kõige enam soodustab ja takistab nende elluviimist, lähtuvalt iga ühenduse enda kogemusest.
Arutelu algatuseks räägib Valdo Kalm (EMT juht) sellest, millisena näevad ettevõtted vabaühenduste tegevust,  kuidas toetajad rahastamisotsuseid teevad ning mida võiksid ettevõtted ja  vabaühendused  teineteiselt õppida.
Palun anna teada, kas osaled arutelul. Tee seda siin:   http://bit.ly/19abYeX või kirjuta anna@ngo.ee.  Kui Sa ise osaleda ei saa, paku seda võimalust oma kaastöötajatele!
Kohtumiseni!
Anna Laido
EMSLi tulevikugrupi projekti juht

anna@ngo.ee

Tulevikugrupi projekti kohta loe lähemalt ngo.ee/tulevik. Sealtsamast leiad ka avaürituse kokkuvõtted!